Két társaság esett egymásnak, életveszélyesen megszúrtak egy férfit Pesterzsébeten

Két társaság esett egymásnak, életveszélyesen megszúrtak egy férfit Pesterzsébeten

Bűnjel: a bajonett

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Két embert megvertek, egyiküket egy bajonettel meg is szúrta egy társaság egyik tagja hétfő este Pesterzsébeten – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán.

A XX. kerületi Széchenyi utcában megszúrt 35 éves férfi életveszélyes állapotban került kórházba, társát könnyű sérülésekkel látták el. Az elkövetők autókkal menekültek. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya életveszélyt okozó testi sértés és csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt indított nyomozást. Hat feltételezett elkövetőt 24 órán belül azonosítottak és elfogtak – egyikük önként jelentkezett a rendőrségen.

A nyomozás eddigi adatai szerint a verekedés nem spontán alakult ki. Az egyik későbbi sértett kezdeményezte a találkozót a gyorsétterem parkolójában 27 éves haragosával, hogy konfliktusukat – amely egy nő miatt alakult ki – tettleg rendezzék. A 36 éves sértett egy barátját hozta magával (őt szúrták meg később), míg ellenlábasa többedmagával érkezett, és a két társaság azonnal egymásnak esett. A BRFK nyomozói a hat feltételezett elkövetőt június 18-án gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették őket, és kezdeményezték letartóztatásukat. Pontos szerepük tisztázása a nyomozás további feladata.

Címkék: késelés