Kézigránáttal menne a Tisza Párthoz a Kossuth Rádió betelefonálója

Kézigránáttal menne a Tisza Párthoz a Kossuth Rádió betelefonálója

A Kossuth Rádió stúdiója (Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Facebookon minden nap kap az ember 15-20 embertől értesítést, hogy „Gyere a Tisza Párthoz!” „Mennék én szívesen, de nincs még egy kézigránátom se közéjük.." – hangzott el a Kossuth Rádió Jó napot, Magyarország! című műsorában egy betelefonálótól a július 25-i adásban. A történtekre a Magyar Hang egy olvasója hívta fel a figyelmet. 

A közrádió műsorának témája az volt, hogy semmilyen bizottsági posztot nem kaptak a Patrióták az EP-ben. A betelefonáló arról beszélt, hogy „bizonyos értelemben mi is hibásak vagyunk abban, hogy elítélnek, nem veszik figyelembe a véleményünket, mert hagyjuk, hogy a Soros-hálózat elnyomjon minket.” Szerinte információanyag kellene, fel kellene világosítani az embereket, hiányolta, hogy miért nincs meg ukránul, hogy „Soros György gyakorlatilag a kiirtásukra már 1993-ban megírta az elképzeléseit” és hogy felvásárolják a földeket. Szerinte az interneten „csak ezek véleményét látja” az ember. Mármint a zöldekét, liberálisokét és a „Soros-hálózatosokét”. Ezzel összefüggésben említette a Tisza Pártot és a kézigránátot. Majd így folytatta: „Miért nem tudjuk ezt mi is megcsinálni? És felvilágosítani az embereket? Ki az a Soros György és mennyi van Ursula von der Leyen rovásán?” A betelefonáló végig többes szám első személyben beszélt, mint akit olyan ember hallgat, akivel ugyanazt gondolja a világról.

Juhász Zsolt műsorvezetőnek csak annyi hozzáfűznivalója volt mindehhez, hogy „nem tudunk beleszólni, hogy a német és francia sajtó ezt elmondja, Magyarországon ezt szerencsére el lehet mondani, mint láttuk, Németországban nem nagyon”. A kézigránát-dobásra nem tért ki, nem határolódott el tőle, majd véget is ért a műsorblokk, és jött a következő, az őzek nászáról. A Médiaklikken itt visszhallgatható az adás, 16:51:25-nél kezdődik a Tisza pártos rész.