Kidőlt egy fa a Szépvölgyi úton, teltház van a Normafánál

Kidőlt egy fa a Szépvölgyi úton, teltház van a Normafánál

Képünk csak illusztráció! A MÁV Csoport Gyermekvasútjának Normafa megállója télen, utazni vágyó felnőttekkel. (MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Szépvölgyi út a Hármashatárhegyi út közelében nem járható, mert egy fa dőlt az útra – figyelmeztet a BKK Info Facebook-oldalán. Ez gondot okozhat azoknak, akik autóval akarnak lejönni a hegyről.

Emiatt a 65-ös autóbusz a Pál-völgyi cseppkőbarlang és a Szépvölgyi dűlő között, a 65A autóbusz a Pál-völgyi cseppkőbarlang és a Fenyőgyöngye között nem közlekedik.

Korábban arra hívta fel a figyelmet a BKK, hogy a Normafa parkolója már vasárnap délelőtt megtelt, és arra kérik a kirándulókat, hogy válasszák inkább a tömegközlekedést. 

A régóta várt hóesés miatt vasárnap is sokan indultak a népszerű kirándulóhelyekre autóval. Előtte, szombaton például Dobogókőnél alakult ki torlódás a szabálytalanul parkoló autók miatt.