Kisbajcson is háza felrobbantásával fenyegetőzött egy férfi

Kisbajcson is háza felrobbantásával fenyegetőzött egy férfi

Fotó: Unsplash/Bill Oxford

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A háza felrobbantásával fenyegetőzött egy 48 éves férfi Kisbajcson – számolt be a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Police.hu oldalon.

A rendőrség közleménye szerint csütörtökön 17 óra körül kaptak bejelentést arról, hogy Kisbajcson egy férfi a háza felrobbantásával fenyegetőzik. A rendőrök azonnal a megadott címre mentek, és a háza előtt elfogták a 48 éves elkövetőt. Az ingatlanban a szükséges intézkedéseket elvégezték, robbanás nem történt.

A kisbajcsi férfit az egyenruhások a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol ellene – őrizetbe vétele mellett – közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás. 

A robbantásos fenyegetőzés alig egy nappal követte az esztergomi tragédiát. Mint megírtuk, szerda este egy körözés alatt álló férfi flex-szel felrobbantott egy gázpalackot, a robbanásban az elkövetőn kívül a TEK-esek egyike, egy fiatal, kétgyermekes családapa meghalt, több rendőr, tűzoltó pedig megsérült.