Kizárta a Mi Hazánk csalásgyanúba keveredett érdi politikusát

Kizárta a Mi Hazánk csalásgyanúba keveredett érdi politikusát

Fotó: Mi Hazánk

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A gyanú szerint legkevesebb hetven embert verhetett át a grillezéshez szükséges eszközöket forgalmazó GrillAngyal nevű webshop üzemeltetője. Bár az Opten adatai szerint idősebb Csott Károly a cégvezető és tulajdonos, valójában fia, ifjabb Csott Károly, a Mi Hazánk Mozgalom érdi politikusa menedzselhette a céget – írta meg az Alfahír. A Mi Hazánk közleménye szerint őket azzal keresték meg, hogy Csott magánvállalkozása nem teljesítette kötelezettségeit, ezért elnökségük azonnali vizsgálatot indított. 

A portál szerint a GrillAngyal felvette a rendeléseket, viszont a termékeket nem küldte el, az értük járó összegeket pedig megtartotta. A károsultak feljelentették a céget, amely a mai napig vesz fel rendeléseket. 

Csott a vizsgálatban azzal védekezett, hogy beszállítója szerződést bontott vele, azonban a párt vezetésének felszólítására sem rendezte rövid időn belül tartozásait, ezért néhány napos etikai vizsgálat után azonnali hatállyal kizárták a Mi Hazánkból – válaszolta az Alfahír érdeklődésére a párt sajtóosztálya.

Csott Károly a Mi Hazánk Pest megye 1-es számú, Érd központú választókerület országgyűlési képviselőjelöltje volt a 2022-es választások idején, emellett a párt állatvédelmi kabinetjének elnökeként is tevékenykedett. Tavaly novemberben nyilvánosan kiállt a zsidó és muszlim rituális állatvágások ellen.