Kocsis Máté válaszolt Jakab Péternek: „Peti nem okos”

Kocsis Máté válaszolt Jakab Péternek: „Peti nem okos”

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője (Fotó: Kocsis Máté/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Peti nem okos. Peti inkább mérges – többek között így válaszolt a fideszes Kocsis Máté a jobbikos Jakab Péternek.

Lapunk is beszámolt róla, hogy Jakab Péter a közösségi oldalán üzent Kocsis Máténak: „Megy a végrehajtó, Máté!”. Ezt azzal magyarázta, hogy a Fidesz frakcióvezetője korábban hazudott róla, a bíróság bocsánatkérésre kötelezte, azonban ezt nem hajtotta végre.

Kocsis Máté nem hagyta szó nélkül mindezt. – Szegény fenyegetőző Krumplis Peti nincs jó állapotban – írta, hozzátéve, hogy rövid idő alatt megbukott, ahol csak lehetett: az előválasztáson, a választáson, majd kirúgták az elnöki székből, a frakcióvezetőiből, és otthonról is. Sőt, azt is hozzátette, hogy most egy „finom kis büntetőeljárás elé is nézhet”. A kormánypárti politikus a Magyar Nemzet korábbi cikkére utalt, értesüléseik szerint ugyanis Jakab Péter 80 millió forintról akart szerződést aláírni még frakcióvezetőként, közvetlenül azelőtt, hogy levették a posztról. Az ügyletet végül a képviselőcsoport többi tagja hiú­sította meg.

Kocsis Máté szerint az ellenzéki politikus emiatt ideges. – Peti nem okos. Peti inkább mérges, de ezt a kis időt már kibírjuk vele így is – írta. Az eredeti ügyre azonban, a Jakab Péter által felvetett végrehajtásra nem reagált.