Kövér László nyílt fórumot tartott Orosházán – kizárólag fideszeseknek

Kövér László nyílt fórumot tartott Orosházán – kizárólag fideszeseknek

Fotó: Sebők Éva Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kövér László, az Országgyűlés elnöke néhány napja fórumot tartott Orosházán, a téma a szankciós politika volt. a momentumos parlamenti képviselő, Sebők Éva egyik kollégája részt szeretett volna venni az eseményen, ezért az előírásoknak megfelelően telefonon regisztrált. Fél órával regsiztráció után azonban közölték vele, hogy mégsem lehet jelen, mert közben úgy döntöttek, az eseményen csak Fidesz-tagok vehetnek részt.

A képviselő ezért alternatív módszert választott a fenti, valós problémák napirenden tartására: a fórum bejárata elé felfestették azt a kérdést, hogy Mikor lesz tüzifa?. Sebők posztja alá kommentben töltött fel egy videón, melyen látszik és hallatszik, hogy Kövér, óriási füttykoncert közepette a feliratok mellett, valószínűleg azokat elolvasva lépett be az épületbe.

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

Ha Petőfi egyszer csak felbukkanna 2024-ben, Orbán Viktornak nem is kellene olyan nagyon erőlködnie, hogy meggyőzze őt a NER igazáról – mondta a költő visszatéréséből féktelen szatírát gyártó animátor, aki szerint az alkotását talán még Bayer Zsolt is nevetgélve nézné. A YouTube-on két hete bemutatott videó nagyot megy, eddig több mint 110 ezren látták, és hamarosan jön a folytatás. Mitől különleges hely a Szondi utca, hogyan fordul „a teremtője” ellen Petőfi, mi a baj Gyurcsánnyal, miért gesztikulál olyan hevesen Tölgyessy Péter és hogyan lett ekkora a siker a videó? Erről kérdeztük az animáció alkotóját, aki örül a pozitív visszajelzéseknek, bár felkészült az ellenkezőjére is, őrzi anonimitását, a közönségtől pedig csak madártejet vár támogatásként.