Leel-Őssy tovább küzd

Leel-Őssy tovább küzd

Leel-Őssy Gábor (Fotó: Leel-Őssy Gábor Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A DK országos etikai bizottsága hatályon kívül helyezte a Békés megye 3. választókerületi taggyűlésének határozatát, amelyben kizárták a DK-ból Leel-őssy Gábort. 

Leel-Őssy Gábor gyulai DK-alapító a meglehetősen rossz eredménnyel végződő EP-választás után kezdte bírálni Gyurcsányékat, a pártelnök ellen még etikai vizsgálatot is kezdeményezett. Gyurcsány ellen az eljárást megszüntették és arra hivatkozva zárták ki Leel-Őssyt, hogy „magatartása súlyosan sértette a párt politikáját, működési elveit, normáit”.

Azt, hogy most hatályon kívül helyezték a kizáró határozatot, nem jelenti azt, hogy visszafogadták volna a politikust. 

„Tisztelt Pártelnök Úr, Kedves Feri! Most, hogy levelem van arról, hogy elcsaltátok az ellenem folyó eljárást, kénytelen vagyok hozzád fordulni. Az, hogy egy új eljárásra adtál utasítást, amelynek keretében majd az országos etikai bizottság fog engem kivégezni, így próbálod elvenni azt a lehetőséget, hogy a bírósághoz forduljak az igazamért. Addig nem fogom ezt az ügyet elengedni, amíg ki nem állsz és bocsánatot nem kérsz. Nem tőlem, hanem a több száz embertől, akiket a területi igazgatód a te utasításodra végzett ki ebben a megyében” – mondta Leel-Őssy a Facebookon közzétett videóüzenetében. 

 

 

 

Címkék: DK, Gyurcsány, Leel-Őssy