Leépítés a Napi.hu-nál: tizenöt emberből hatnak felmondtak

Leépítés a Napi.hu-nál: tizenöt emberből hatnak felmondtak

Forrás: a Napi.hu weboldala

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Tovább folytatódnak a személycserék az Index testvérlapjához, az Indamediához tartozó Napi.hu-nál – írja a Media1. A lapnál 20 évet töltő Domokos László főszerkesztő októberben történt eltávolítása után az InfoRádiótól érkező Illisz László tartalomfejlesztési igazgató egészségügyi okokra hivatkozva távozik a laptól alig pár nappal a bemutatkozása után. Ennek az indoknak ugyanakkor ellentmondani látszik, hogy Illisz azóta visszatért az InfoRádióhoz, és ott már munkába is állt.

Távozik a laptól Szabó Dániel főszerkesztő-helyettes és egy másik fontos munkatárs, Vámosi Ágoston is: mindketten a felmondási idejüket töltik. A 15 fős stábból 6 főtől válnak meg. A Media1 úgy tudja, őket egymás után hívták be a főnökséghez, hogy átadják számukra a felmondásokat. A Media1 információi szerint további távozások sem zárhatók ki a következő időszakban.

Érkezik két új ember is, az egyik az ex-indexes Sánta András, akiből várhatóan főmunkatárs lesz az Index testvérlapjánál, valamint az ex-hírtévés és exindexes Németh Tamás, aki a főszerkesztő és főszerkesztő-helyettes nélkül maradt lapot megbízott (átmeneti) főszerkesztőként irányítja majd.

Címkék: elbocsátás, Index, Napi.hu