Letiltotta a Facebook a váci Fidesz oldalát

Letiltotta a Facebook a váci Fidesz oldalát

Facebook logó (Fotó: Pixabay)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A ferencvárosi után a váci Fidesz oldalát is letiltotta a legnagyobb közösségi platform. Az indoklás ebben az esetben is az volt, hogy az oldal megsértette a közösségi alapelveket – közölte a Hír TV. A Fidesz váci szervezete hivatalosan panaszt emelt a Metánál a Facebook intézkedése ellen.

Szádoczki Imre, a váci Fidesz elnöke a csatornának azt nyilatkozta, hogy felülvizsgálatot kértek a Facebook-tól, ha ez nem sikerül, akkor csinálnak egy új oldalt, mert nyilvánvalóan fontos a jelenlét. Különösen felháborítónak tartja a döntést azért, hiszen közelednek az önkormányzati választások és a közösségi médiában is szeretnének minél több embert elérni a választási programjukkal. Az oldalnak egyébként több ezer követője volt. 

Szádoczki Imre furcsának nevezte, hogy mindez egy olyan városban történt, ahol ellenzéki polgármester, aki szerinte „szájzárat” tett minden alkalmazottjára, vagyis minden csak az ő engedélyével történhet.