Magyar Péter: A propaganda szintet lépett

Magyar Péter: A propaganda szintet lépett

(Forrás: Magyar Péter Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„A propaganda ismét szintet lépett. Miközben a kormány és a Nemzeti Együttbűnözés Rendszerének tagjai az egészségügyi válsághelyzet közepén hetekig luxus jachtokon nyaraltak, a TISZA Párt pedig a kórházakat járta, addig a rogáni propaganda nem pihent” – írja legfrissebb Facebook-bejegyzésében Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke annak kapcsán, hogy az augusztus 19-i dunai kenyérdagasztás során 50 méterről paparazzi módszerekkel lefotózták őt. Eközben egy hajó fedélzetén a pólóját épp ingre cserélte a felvétel idejére. 

„Ebből egy olyan történetet kerekítettek, mintha egy milliárdos  luxus hajón alkoholos állapotban buliztam és vetkőztem volna. Még a hajó tulajdonosát is bűncselekménnyel vádolták. És hogy mi a valóság? A kenyérdagasztás előtt átöltöztem, a felvétel után pedig megittunk pár hűsítő fröccsöt egy nyári estén egy olyan hajón, amelyen a korábban sok száz nehéz sorsú kisgyermeket és ukrán menekült gyerekeket is vendégül látott a tulajdonos. Van képük milliárdos hajóról és bűncselekményekről beszélni?! Rogánéknak?! A képet egyébként köszönöm. Figyelmeztetésnek veszem. Nem azért, aminek szánták, hanem mert látom, hogy még több latte avokádót kell meginnom ahhoz, hogy a valódi slim fit formát visszanyerjem” – írja Magyar.