„Orbán Viktor már kampányüzemmódban van, és ezt várja el mindenkitől”

„Orbán Viktor már kampányüzemmódban van, és ezt várja el mindenkitől”

Orbán Viktor Esztergomban (Fotó: Orbán Viktor / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– A Gyurcsány-korszak akar visszatérni – erről beszélt a kormánypárti Magyar Nemzet szerint Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz-KDNP frakciójának kihelyezettévadnyitó ülésén, amit ezúttal Esztergomban tartottak. 

Mint a lap írta, forrásaik szerint a Fidesz elnöke már kampányüzemmódban van, és ugyanezt várja el mindenkitől. Orbán szerint nem egy új baloldal készül kormányzásra, hanem a Gyurcsány-korszak akar visszatérni. – Akinek kétsége van, az nézzen rá a fővárosra: Karácsony a kirakatban, Gyurcsány emberei a kasszában – állította. 

Brüsszel sem maradt ki a kormányfő iránymutatásnak szánt beszédéből. Szerinte amit Brüsszel tényleg komolyan gondol a bevándorlásról és az LMBTQ-propagandáról, az a fásult Nyugat-Európában már a mindennapok valósága, de innen, Közép-Európából nézve az emberek számára egyszerre groteszk, félelmetes és visszatetsző. Úgy vélte, az utolsó órában vagyunk, és a helyzet veszélyes a gyerekeinkre és az unokáinkra. Orbán Viktor arra is megkért mindenkit, legyenek őszinték és egyenesek a magyar emberekkel, és mondják el nekik, hogy ez a rengeteg támadás Magyarország ellen azért van, mert a bevándorlás után Magyarország nemet mert mondani az LMBTQ-propagandára is.

A Magyar Nemzet cikke szerint a járványhelyzettel kapcsolatban pedig úgy fogalmazott a kormányfő: van elegendő oltóanyag, bárkit be tudnak oltani két héten belül. Aki pedig nem oltat, az vállalja a kockázatot is, hiszen a vírus százszor nagyobb eséllyel támadja meg az oltatlanokat, mint a beoltottakat. 

Címkék: Orbán Viktor, Fidesz