Magyar Péter drogtesztnek veti alá magát, és felszólította erre Deutsch Tamást is

Magyar Péter drogtesztnek veti alá magát, és felszólította erre Deutsch Tamást is

Magyar Péter Gödöllőn (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Reagált Magyar Péter a közösségi oldalán arra, hogy Rogán Antal a Békemenetről egyenesen egy Londonba repült a BL-döntőt megtekinteni a családjával, és luxusszállodában szállt meg.

– A miniszter az újságírókat azért kérte számon, mert nem tartják tiszteletben a magánéletét és a gyermekeit. Rogán Antal az, aki a propaganda és a titkosszolgálatok korlátlan uraként senkinek a magánéletét nem tartja tiszteletben. Az utóbbi 3 hónapban a propagandistái és a titkosszolgálatok segítségével bűncselekmények sorát elkövetve próbált engem lejáratni a magánéletemen keresztül. És most is éppen ezt teszi – állította a Tisza Párt alelnöke. Szerinte a „fideszes bulvármédia legmélyebb bugyraiban” éppen azt terjesztik róla, hogy ő drogos, ezért Magyar Péter bejelentette, hogy csütörtök reggel drogtesztnek veti magát alá Budapesten és felszólította a Fidesz listavezetőjét, Deutsch Tamást és a kormány tagjait, hogy ők is tegyenek ugyanígy, és hozzá hasonlóan, legkésőbb szombat reggelig hozzák nyilvánosságra a tesztek eredményét.

– Én eddig semelyik politikus magánéletében nem vájkáltam, mert a Tisza Párt álláspontja szerint, mindenkit megillet a magánélet szentsége, de ha a Fidesz és személy szerint Rogán Antal úgy kívánja, akkor ezen tudok változtatni – jelezte.