Rogán Antal a londoni útjáról: Nem kevés a bevallott jövedelem, amivel rendelkezem

Rogán Antal a londoni útjáról: Nem kevés a bevallott jövedelem, amivel rendelkezem

Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter érkezik meghallgatására az Országgyûlés gazdasági bizottságának ülésére a Parlamentben 2023. november 14-én. (Fotó: MTI/Kovács Attila)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nem kevés a bevallott jövedelem, amivel rendelkezem – többek közt erről beszélt Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetirodát irányító miniszter a 444-nek, akik a politikust Londonban, egy luxusszállodánál érték utol a Békemenet estéjén, amiről most videót is közöltek. A miniszter a Bajnokok Ligájának döntője miatt érkezett családjával Angliába

A videón az látható, ahogy a 444 riportere, Kaufmann Balázs a Mandarin Oriental Hyde Park Hotel London bejáratánál arról kérdezi péntek este Rogán Antalt, hogy valóban húzatott-e ki dolgokat nyomozati iratokból. – Hülyeségeket ne kérdezzen! – mondta a politikus. Annyit még elárult, hogy csak egy napra érkezett Londonba, és bár a Békemeneten – amelyen állítása szerint részt vett – még állt volna a lap rendelkezésére, itt már nem.

A 444 szombat reggel is odament Londonban Rogánhoz. – A parkban sem lehetünk szabadon? – kérdezte a miniszter az újságírót, amint meglátta közeledni, és felrótta azt is, hogy a lap nem tartja tiszteletben a magánéletét, amikor sétálnak a parkban, ami „finoman szólva is erős túlzás”. A riporter ezért elnézést kért, de felhozta, hogy bár Rogán felel a kormányzati kommunikációért, évek óta nem adott interjút. Utóbbi után a politikus megígérte, hogy június 10-én vagy 11-én interjút ad nekik, tehát a választást követően. A riporter annyi kérdést még feltett, hogy Orbán Viktor arról beszélt, élet-halál kérdése a kampány, és nincs ideje a pihenésnek. Rogán szerint ő már februárban szólt a kormányfőnek, hogy a BL-meccset megígérte a három fiú gyermekének, és már akkor lefoglaltak mindent, illetve az első lehetséges alkalommal megvették a jegyeket. – Kértem rá engedélyt, hogy hadd jöhessek ki – mondta hozzátéve, hogy értelemszerűen már vasárnap reggel munkába áll, és teszi a dolgát, ahogy eddig is. És hogy a szálloda díját miből fedezte? – Azért a bevallott jövedelem, amivel rendelkezem, azért nem kevés – mondta hozzátéve, ezt leginkább nem magára költi, hanem a feleségére és a gyerekeire. És hogy magángéppel jöttek-e? – Az hadd maradjon az én dolgom – mondta a miniszter. 

Címkék: Rogán Antal