Rossi: Ma a bíró volt a leggyengébb a pályán

Rossi: Ma a bíró volt a leggyengébb a pályán

Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Nem véletlen, hogy egyhatodát érik a magyar játékosok a német válogatott keretének, nekik világklasszis játékosaik vannak – erről beszélt a Németországgal játszott meccs utáni sajtótájékoztatón a magyar válogatott szövetségi kapitánya. Marco Rossi szerint ennek ellenére sok lehetőséget alakítottunk ki, de nem voltunk ma szerencsések. – Soha nem panaszkodtam játékosként sem, nem keresek kifogásokat, de amit a bíró ma művelt velünk, azt még az itt ülő német újságírók is láthatták. Kettős mércét alkalmaztak: amit nekünk nem fújtak be az első félidőben, azt egy hasonló szituációban ellenünk megítéltek a másodikban. Ettől függetlenül a németek nyertek volna ma, de nem volt szükségük bírói segítségre. Ma a bíró volt a leggyengébb a pályán – fejezte be mondandóját a tréner.

A magyar válogatott szerdán este 2:0-ra kikapott Németországtól. Az első félidőben kaptunk egy nagyon furcsa gólt: Orbánt elütötte a magyar kapu előtt a német kapitány Gündögan, Gulácsi nem ért oda, a középre adott labdát Jamal Musiala rárúgta, Fiola lábáról felpattant a felsőbe. A VAR megnézte, szerintük nem volt szabálytalanság, érvényes volt a találat.