Magyar Péter: Ettől retteg a hatalmi elit

Magyar Péter: Ettől retteg a hatalmi elit

Magyar Péter (Fotó: Magyar Hang/Beliczay László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hogy mitől retteg a jelenlegi hatalom és a vele kötelékben repülő, kitartott ellenzék? Egy dologtól: hogy felborul az évtizedek óta gondosan kiépített hatalmi struktúra és létrejön egy olyan megvesztegethetetlen, őszinte politika erő, amely nem mesterséges árkokat ás a magyar emberek közé, hanem egy kőkemény nemzeti minimum mentén közös építkezésre hívja az embereket – fogalmazott Magyar Péter kedd délelőtt egy Facebook-bejegyzésben, melyben az általa március 15-re hirdetett tüntetésen való részvételre buzdított.

Szerinte „a hatalmi elit szeme előtt ott lebeg több »ijesztő« európai példa, hogy nagyon rövid idő alatt le lehet rombolni egy, évtizedek óta fennálló kétosztatú politikai teret és ezzel, a számukra jól jövedelmező politikai váltógazdaságot is. Rettegnek, mert pontos méréseik vannak a közhangulatról, tisztán látják, hogy az emberek többsége szerint közös felelősség terheli őket hazánk állapotáért. Rettegnek, mert a belső méréseik is alátámasztják hogy az emberek többsége érzi, hogy most vagy soha. Mutassuk meg együtt, hogy Karmelita mérései helyesek és az emberek valóban hisznek abban, hogy közösen, felesleges ideológiáktól mentesen, pozitív célokért küzdve, képesek vagyunk Magyarországon a semmiből egy új, más világot építeni.”  

Magyar Péterrel kapcsolatos cikkeinket itt olvashatja.

Címkék: Magyar Péter