Magyar Péter följelenti Deutsch Tamást

Magyar Péter följelenti Deutsch Tamást

Deutsch Tamás (Fotó: Deutsch Tamás / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Deutsch Tamás ma életében először úgy tett az Európai Parlamentben, mintha dolgozna. Egy gusztustalan rágalmazó levelet írt a mentelmi jogom kapcsán az európai parlamenti képviselőknek” – így reagált a Facebookon Magyar Péter arra, hogy a fideszes politikus az összes EP-képviselőnek levelet írt a Tisza Párt elnökéről, jelezve, hogy lopás miatt eljárás zajlik ellene Magyarországon. Polt Péter legfőbb ügyész ugyanis azt indítványozta, hogy Magyar Péter európai parlamenti képviselői mentelmi jogát függesszék föl. 

Mint ismeretes, Magyar Péter 2024. június 21-én hajnalban egy budapesti klubban mulatott, ahol az ügyészség szerint elvette és a Dunába dobta valakinek a mobiltelefonját. Magyar korábban azt mondta, ha a fideszesek megszavazzák Magyarország csatlakozását az Európai Ügyészséghez, önként kikéri a mentelmi jogát. Magyar azt írta a Facebookon, hogy feljelenti Deutschot: „Tomi, javaslom, hogy a saját mentelmi jogoddal foglalkozz, mert a mai hazugságaid miatt feljelentelek aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt, jelentős érdeksérelmet okozó rágalmazás miatt” – írta.