Magyar Péter: Most kezdődik csak a tánc

Magyar Péter: Most kezdődik csak a tánc

Magyar Péter az eredményvárójára érkezettekhez megy ki (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Magyar Péter a rakparton felállt a kivetítő előtti emelvényre és köszönetet mondott azoknak, akik ma elmentek szavazni, külön megemlítette a külföldön élő magyar állampolgárokat, akiknek hosszú utat kellett megtenniük a magyar külképviseletekre, ám a hazájuk érdekében vállalták ezt a kényelmetlenséget.

Köszönetet mondott továbbá azoknak az önkénteseknek, segítőknek, akik az elmúlt hetekben, hónapokban mellette álltak. Mint mondta, ezek az emberek önként, ingyen segítettek, önfeláldozó módon, amit már a Fideszben el sem tudnak képzelni. – Ott zsoldoshadsereg van, janicsárok vannak.. Ők nem a szociális rendszerbe, az oktatásba, egészségügybe invesztálnak, nem azért küzdenek, hogy a fiatalok hazajöhessenek, hanem arra költik a milliókat, hogy a szavazást befolyásolják. Számos, a szavazás tisztasága elleni eseményről kaptunk bejelentést, utaztatásokról, fenyegetésről, szavazatvásárlásokról. Minden ilyen ügyben feljelentést fogunk tenni – hangsúlyozta.

Magyar Péter elmondta, belsős infók szerint a Fideszben nagy pánik van, nem arra számítottak, hogy ennyi milliárd forint közpénz elégetése után olyan eredményt érnek el, amiről már jönnek a jelek. – Most kezdődik csak a tánc – jegyezte meg, amelyre az összegyűlt tömeg lelkes tapssal, „Árad a Tisza!” felkiáltásokkal reagált.

Választási percről percre közvetítésünket itt olvashatja>>>