Magyar Péter: Ne légy gyáva, Tóni!

Magyar Péter: Ne légy gyáva, Tóni!

(Forrás: Magyar Péter Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Hallod-e te Rogán Antal?! Látom fotókat mutogatsz, miközben össze-vissza beszélsz” – írja Facebook-bejegyzésében Magyar Péter. 

A Tisza-párt elnöke arra reagált, hogy Rogán Antal a Tranzit fesztiválon tartott előadásában felidézte azt a képet, amelyen Magyar Ursula von der Leyennel találkozott, s azt mondta: az Európai Bizottság fenyegeti a magyar gazdaság stabilitását.

Magyar Péter azt írja elrettentő kórházi képekkel illusztrált posztjában– idézzük – „gyere, nézegessünk együtt fotókat magyar kórházakról! Miközben te 100 milliárdokat szórsz ki a haverjaidnak hazugság-propagandára, aközben magyar gyerekek és felnőttek ilyen körülmények között kénytelenek ‘gyógyulni’. Miközben te közpénzen lesifotósokat küldesz rám, aközben gyerekkórházakban nincs fertőtlenítőszer a mosdókban. Mit gondolsz, meddig fogják ezt még tűrni a magyar emberek?”

Magyar Péter bejegyzését így zárja: „Ha nem vagy gyáva, üljünk le élő adásban tisztázni, hogy pontosan mi is veszélyezteti Magyarország szuverenitását és a magyar emberek életét. Ne légy gyáva, Tóni!”