Magyar Péter Orbán vejétől kérdezi: „Jártál mostanában borsodi falvakban?”

Magyar Péter Orbán vejétől kérdezi: „Jártál mostanában borsodi falvakban?”

Magyar Péter (Fotó: Magyar Péter / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ismét jelentkezett Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférje, Magyar Péter közösségi oldalán kedden, és ezúttal is Rogán Antalt, illetve Tiborcz Istvánt kritizálta.

– Kedves Tóni, Miért hallgatsz, miért bújsz Havasi Berci mögé? Ennél sokkal tökösebb csávónak tűntél sokszor. Te vagy a kormányzati kommunikációs agytröszt mindenható ura, kisujjadban a kommunikáció csínja-bínja, miért bújsz el a választóid elől, miért nem tartasz évek óta sajtótájékoztatót? Esetleg félsz a kérdésektől? – írta Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszternek címezve, akit már több alkalommal is kritizált az elmúlt napokban. Azt is kérdezte a tárcavezetőtől, miért nem mesél a Schadl Györggyel való „szakmai” kapcsolatáról meg sok más hasonló ügyről? – Nincs időd rá? Épp egy új találmányon dolgozol? – szúrt oda neki.

Utána Magyar Péter Tiborcz Istvánnak címezte következő sorait. – Kedves István, Te egy igazán tehetséges ember vagy, 37 évesen 100 milliárdjaid vannak, szállodák tömkelege, bank, alapkezelők, rengeteg egykori értékes állami ingatlan, Waberer’s, a fél belgrádi irodapiac, még fel sem épült budapesti irodaházak (már előre kiadva állami cégeknek). És ugye ez csak ami már a neveden van. Milyen egyéb cégeket veszel át mostanában? Összesen mennyi állami hitelt vagy támogatást kaptál/vettél át a portfóliód összerakásához? – kérdezte azt firtatva, mi a miniszterelnök vejének a titka. Szerinte oly sokan szeretnének inspirálódni Tiborcz sikersztorijából, hiszen oly sok magyar ember járt jó iskolákba, dolgozik rengeteget és „valahogy nekik nem állnak össze ilyen szerencsésen a csillagok”. – Mi a célod? Ha tíz év múlva még egy nullával több lesz a hosszú számsor végén, az már elég? Jártál mostanában borsodi falvakban, ahol a gyerekek néha télen is meleg ruha nélkül játszanak az udvaron? – zárta posztját Magyar Péter.