Magyar Péternek diplomáciai karriert kínáltak a válása után, hogy eltűnjön a képből

Magyar Péternek diplomáciai karriert kínáltak a válása után, hogy eltűnjön a képből

Magyar Péter 2020. január 28-án (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Magyar Péter az RTL Híradónak most azt mondta: diplomáciai karriert ígértek neki, ha külföldre megy, és itthon hagyja a Varga Judittal közös gyerekeiket. „A lényeg az volt, hogy a válásommal kapcsolatban, illetve annak az intézésével kapcsolatban hívott be egy miniszter egyeztetni, és ott tett nekem különböző ajánlatokat, amit én visszautasítottam. Hiszen nem szerettem volna külföldre menni és diplomáciai karrierbe kezdeni ismét, és itt hagyni a három gyerekemet Magyarországon.”

A Karmelitában tartott állítólagos találkozó téma volt a Nemzetbiztonsági Bizottság keddi zárt ülésén is. A Fidesz frakcióvezetője szerint ezen kiderült, hogy „a hazai titkosszolgálatok egyetlen tagja sem folytatta le vele az általa említett személyes találkozót”. Magyar Péter szerint azonban ő sohasem mondta, hogy a titkosszolgálat egy tagjával tárgyalt Karmelitában. Az RTL Híradónak most megismételte, hogy egy miniszter próbálta győzködni, de azt nem árulja el, ki.

Magyar Péterrel kapcsolatos cikkeinket itt olvashatja