Még mindig dobogón a Bottoni-könyv!

Még mindig dobogón a Bottoni-könyv!

(Fotó: Malatinszky Dávid)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Miután júniusban első volt a Bookline havi toplistáján, a lapunk által kiadott Stefano Bottoni-könyv júliusban is jól fogyott a legnagyobb magyar internetes könyváruházban. A hatalom megszállottja a második lett a listán, csak egy romantikus lektűrből adtak el többet országszerte.

A Bookline nyomtatott könyveit listázó összesítésének első helyét a múlt hónapban Colleen Hoover It Starts With Us – Velünk kezdődik című kötete szerezte meg. A romantikus történeteket jegyző Hoover egyike azon szerzőknek, akik a Tik Toknak köszönhetően lettek népszerűek, ezt jól mutatja az is, hogy a Velünk kezdődik című könyvéről szóló videókat több mint 500 millió alkalommal tekintették meg a közösségi felületen.

„A sikerlista második helyén Stefano Bottoni A hatalom megszállottja című kötete áll. A Magyar Hang gondozásában kiadott könyv Magyarország elmúlt negyven évét mutatja be, középpontjában a jelenlegi miniszterelnökkel. Nemcsak történeti áttekintést nyújt, de elemzi is a mögöttünk álló időszak politikai, társadalmi, közéleti folyamatait is” – áll a Bookline közleményében. Bottoni kötete jól teljesített az e-könyveknél is: júniusban itt második volt, júliusban pedig a negyedik helyen végzett.

A Magyar Hang sikerkönyvéből egyébként már a második újranyomás van a boltokban – eddig összesen húszezer példány készült. Nekünk az a legjobb, ha egyenesen a kiadóból rendelik meg a könyvet, ezért ha Ön is részese akar lenni a sikernek, ITT rendelheti meg.