Még szebbik arcát mutatja az ősz

Még szebbik arcát mutatja az ősz

Őszi táj (Forrás: pixabay.com)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Vasárnap az éjszaka kialakult köd, illetve a rétegfelhőzet fokozatosan zsugorodik, majd várhatóan feloszlik, legkésőbb a nyugati határvidéken. Ezt követően döntően napos, fátyolfelhős időre számíthatunk – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentésében.

Csapadék nem várható, a légmozgás is többnyire gyenge vagy mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 23 fok között alakul. Késő estére 9 és 15 fok közé hűl le a levegő.

Az Időkép orvosmeteorológiája szerint nem lesz felettünk front, de a melegedés hatására enyhe melegfronti tüneteket tapasztalhatunk.

Fáradékonyság, tompaság, dekoncentráltság, alvászavar, fejfájás, migrén és vérnyomás-problémák egyaránt előfordulhatnak. A nagy napi hőingás a keringési panaszokkal élők számára megterhelő lehet, valamint könnyen megfázhatunk, ezért ajánlott a réteges öltözet.

Reggel a nyirkosabb, párásabb, ködösebb tájakon élők körében felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi panaszok.

 

Címkék: időjárás