Megöltek egy idős férfit Mélykúton – egy nőt gyanúsítanak a gyilkossággal

Megöltek egy idős férfit Mélykúton – egy nőt gyanúsítanak a gyilkossággal

Rendőrség (Fotó: police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Otthonában vertek meg egy idős mélykúti férfit, aki később belehalt sérüléseibe – számolt be róla a police.hu szerdán.

Mint írták, bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy egy mélykúti férfit otthonában bántalmazott egy ismeretlen elkövető február 10-én este. A mentőszolgálat munkatársai életveszélyes állapotban szállították a sértettet a kórházba. A nyomozás során a rendőrök látókörébe került egy nő, aki gyakran megfordult az időskorúnál. A feltételezett elkövetőt a hétvégén megtalálták a rendőrök, és a beszerzett információk alapján életveszélyt okozó testi sértés miatt őrizetbe vették.

Mivel február 13-án az áldozat belehalt a sérüléseibe, a Bács-Kiskun vármegyei rendőrök a nyomozást átminősítették emberölésre. A szerdai kihallgatásán a nő részletes beismerő vallomást tett. A nyomozók emberölés miatt kezdeményezték letartóztatását.

 

Címkék: gyilkosság, Mélykút

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

Ha Petőfi egyszer csak felbukkanna 2024-ben, Orbán Viktornak nem is kellene olyan nagyon erőlködnie, hogy meggyőzze őt a NER igazáról – mondta a költő visszatéréséből féktelen szatírát gyártó animátor, aki szerint az alkotását talán még Bayer Zsolt is nevetgélve nézné. A YouTube-on két hete bemutatott videó nagyot megy, eddig több mint 110 ezren látták, és hamarosan jön a folytatás. Mitől különleges hely a Szondi utca, hogyan fordul „a teremtője” ellen Petőfi, mi a baj Gyurcsánnyal, miért gesztikulál olyan hevesen Tölgyessy Péter és hogyan lett ekkora a siker a videó? Erről kérdeztük az animáció alkotóját, aki örül a pozitív visszajelzéseknek, bár felkészült az ellenkezőjére is, őrzi anonimitását, a közönségtől pedig csak madártejet vár támogatásként.