Megütötték Szerencs választási csalást lepelezni próbáló, független polgármesterét

Megütötték Szerencs választási csalást lepelezni próbáló, független polgármesterét

Nyiri János fotója Szerencsről

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Állítása szerint megütötték Szerencs független polgármesterét vasárnap.

„Aktivistáink a Rákóczi-várban lévő szavazókörök környékén figyeltek fel emberek csoportos autóztatásra. Miután tudomást szereztem erről, többen az egyik csapat után mentünk. A Takta utcán értük be őket és fényképfelvételt készítettünk. Ezt követte részükről a megfélemlítés, hangoskodás, a kocsik rugdosása, majd engem is megütöttek” – írta a Facebook-oldalán Nyiri Tibor vasárnap délután. Hozzátete: „A rendőrségen a feljelentést megtettük, de ezzel az ügynek és mai szavazásnak még nincs vége!”

Nyiri a Telex megkeresésére azt mondta, választási csalást gyanított, ezért felesége és ő követni kezdtek egy fekete autót. Az egyszer megállt, az azt körülvevő emberek pedig látva, hogy videózzák őket először a feleségét kezdték fenyegetni, utána pedig pofon vágták őt. Hozzátette, hárman voltak, közülük két férfi felismerte őt, de a harmadik fogta magát, és felpofozta. Nyiri Tibor felesége azonnal a rendőrségre ment, őt követte a polgármester is, erőszak miatt feljelentést tettek. Hozzátette: azért követték a fekete autót, mert öt éve láttak olyat, hogy autóból fizetnek embereknek, most is erre gyanakodtak.

Nyiri Tibor 2019-ben a Fidesz és az ellenzék jelöltjét is legyőzve lett polgármester.