Mészáros Lőrinc Marbellán ült le a Felcsút kispadjára

Mészáros Lőrinc Marbellán ült le a Felcsút kispadjára

Mészáros Lőrinc és Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia edzője a Karslruhe elleni felkészülési mérkőzésen Marbellán (Fotó: pfla.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Mészáros Lőrinc és üzletfelei is kiutaztak a spanyolországi Marbellára, hogy megnézzék az ott edzőtáborozó Puskás Akadémia edzőmeccsét, amelyet a német másodosztályú Karlsruhe ellen játszottak – vette észre a 444. A portál azt írja, hogy a NER egyik kedvenc magángépe január 14-én kirepült Málagára, 15-én pedig visszajött, így erős a gyanú, hogy a kirándulás résztvevői ezen a gépen utaztak. (A málagai reptér nincs messze a felcsútiak által használt edzőközponttól, a csapat is ezen az útvonalon érkezett a táborba.)

A látogatást olyannyira nem akarták titkolni, hogy a Puskás Akadémia fotókat töltött fel róla, de az állami kézbe került Nemzeti Sport is megjelentette őket. Ez volt a képaláírás a sportlapban: „A dél-spanyolországi Marbellában edzőtáborozó Puskás Akadémia elnöke, Mészáros Lőrinc – magyar sportvezetők és üzletemberek társaságában – a helyszínen nézte meg a felcsúti csapatnak a német másodosztályú Karlsruhe elleni edzőmeccsét. A küldöttségben ott volt több profi futballklub vezetője, így Végh Gábor, a ZTE tulajdonosa, Szakály Ferenc, az NK Osijek elnöke és dr. Magyar Mátyás, a Diósgyőr többségi tulajdonosa is (Fotó: Puskás Akadémia/Fórika Attila)”.

A 444 több nevet is megfejtett a Mészáros Lőrinc köréről készített csoportképről, a következők ültek ott: Istenes László, a Puskás Akadémia kommunikációs és marketingigazgatója, a TV 2 műsorvezetője. Szöllősi György, Felcsútra költöző sportújságíró, a Nemzeti Sport főszerkesztője, a Magyar Sportújságírók országos Szövetségének az elnöke. Magyar Mátyás, a diósgyőri focit működtető cég többségi tulajdonosa, aki tagja a felcsúti orvosi stábnak is (sérülés ellátásért felelős traumatológus) és van közös egészségügyi cége Mészáros Lőrinccel. Barna Zsolt, a Mészáros-féle új szuperbank vezetője. Sárváry István, a V-Híd vezérigazgatója. Szakály Ferenc, az NK Osijek elnöke. Az eszéki klubban többségi tulajdonos volt Mészáros Lőrinc, de összeférhetetlenségi okok miatt távoznia kellett. Deák Gábor ül, aki több cégben is vezető pozíciót töltött már be Mészáros cégeiben, most a ZÁÉV elnök-vezérigazgatója, és az eszéki klub felügyelőbizottságába is beült. Végh Gábor, a zalaegerszegi focicsapat tulajdonosa. Mészáros János, Lőrinc testvére, egyre sikeresebb üzletember. Vörös József, ügyvéd, ő vásárolta meg Simicska Lajos több cégét, amelyek aztán Mészáros Lőrincnél landoltak.

Mészáros Lőrinc még a kispadra is leült és onnan nézte a mérkőzés egy részét. Erről egyébként a 444 cikkében volt még közelebbi kép, azt azonban eltávolíthatták azóta, most már csak olyat lehetett találni, ahol az akció hátterében látszik, hogy Hornyák Zsolt edző mellett ott ül.