Milliókért tolja a Fidesz-propagandát a Facebookon a köztévé

Milliókért tolja a Fidesz-propagandát a Facebookon a köztévé

A Híradó.hu Facebook-hirdetései

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

2019. április 15-e és 2021. szeptember 6-a között összesen közel nyolcmillió – pontosan 7 911 623 – forintot költött a közszolgálati tévé portálja, a Híradó.hu „társadalmi kérdésekről, választásokról vagy politikáról” szóló hirdetésekre a Facebookon – derül ki a közösségi portálon elérhető nyilvános adatokból.

Az elérhető információk szerint a pénzköltés kezd felpörögni, hiszen csak az elmúlt hét napban 279 891 forintot áldozott a Híradó.hu erre a célra.

És hogy pontosan mire? Szinte kizárólag olyan tartalmak propagálására, amelyekben Karácsony Gergely főpolgármester, ellenzéki miniszterelnökjelölt-jelölt, illetve az ellenzéki előválasztás negatív kontextusban szerepel, illetve amelyben a Fidesz politikáját és Orbán Viktort dicsőítik. A címek közül néhány: Gyenge városvezetői teljesítményével magyarázható Karácsony népszerűtlensége, Zseniális hozzászólásokkal szedik szét a kommentelők az ellenzéki kampánydalt, Karácsony telefonon magyarázkodik a fővárosiaknak a dugók miatt, Cicaharc alakult ki Karácsony és Gyurcsányék között az atlétikai vb megfúrásáról.

De a rend kedvéért előfordul olyan is az elmúlt egy hét összesen 21 darab hirdetése között, ami magát, a Híradó műsorát ajánlja a facebookozók figyelmébe.

Mint korábbi cikkünkben megírtuk, nem csak a Híradó.hu költ a Fidesznek kedves témák reklámozására.

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

„Imádkoztam Dobrev Kláráért” – Magyar Hang-ajánló

„Imádkoztam Dobrev Kláráért” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Márki-Zay Péterrel, Chikán Attilával és Enyedi Ildikóval! Dobrev Klára vagy Márki-Zay Péter? Kire szavaztak a közélet ismert arcai? Milliókat érnek Szijjártó helikopterezései, de egy fillért sem fizet érte! Keresse a friss Magyar Hangot, Budai Hang mellékletünkkel!

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

Keresés

Csatlakozzon hozzánk Patreonon

Pogátsa Árnyékot vet, de még így se, még vele se találjuk a hazai középosztályt