Momentumos politikus gyűjt Bencsikék oroszországi útjára

Momentumos politikus gyűjt Bencsikék oroszországi útjára

Jelenet a HírTV Sajtóklub című műsorának 2019. november 11-i adásából

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Magyar propagandisták hazatérése a Szovjetunióba” címmel indított adománygyűjtést a Hírtv Sajtóklub című műsor résztvevőinek Bakai Ádám, a Momentum politikusa – vette észre a 444.hu. A politikus onnan kapta az ötletet, hogy a Sajtóklub című műsorban Bencsik András, Bayer Zsolt, Gajdics Ottó és Néző László arról értekeztek, érdemes lenne elmenni tanulmányútra Oroszországba, hogy kideríthessék, a szankciók ellenére nem mennek rosszul a dolgok a fényes diktatúrában.

Bakai Facebook-bejegyzésében a következőket írja: „Gyűjtést szervezünk a Moszkvába, Szentpétervárra és Novoszibirszkbe utazni vágyó 4 propagandistának: Bencsik Andrásnak, Bayer Zsoltnak, Gajdics Ottónak és Néző Lászlónak, hogy szeretett vezérüket meglátogathassák, és élvezhessék a szankciók sújtotta orosz mindennapokat. Gondoljunk arra a néhány nyugalmas hétre, esetleg hónapra (talán évre?), amíg a tisztelt elvtársak Moszkvában vagy Novoszibirszkben süttetik a hasukat, esetleg kipróbálhatják a legújabb Lada Nivát. »Üljünk fel egy repülőre így négyen!« Üljetek, fizetjük az odautat!”