Napsütéses, de hideg időre lehet számítani csütörtökön

Napsütéses, de hideg időre lehet számítani csütörtökön

Téli napsütés (Forrás: Pixabay)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Derült, száraz idő várható. A légmozgás többnyire gyenge vagy mérsékelt marad, egyedül Sopron környékén kísérhetik élénk lökések a déli szelet. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 4 fok körül alakul – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében.

Az Időkép szerint csütörtökön is egy erős anticiklon tartja távol tőlünk a frontokat. Mint írták, a csípős reggeli időben sokaknál felerősödhetnek az ízületi panaszok. Izom- és hasigörcsök, vérnyomás-ingadozás, keringési problémák alakulhatnak ki. Alacsony lesz a hő- és komfortérzetünk, de a sok napsütés jó hatással lesz a hangulatunkra, közérzetünkre. Figyelmeztettek: „Nagy lesz a megfázásveszély, ezért öltözzünk melegen, rétegesen, figyeljünk oda immunrendszerünk erősítésére! Fogyasszunk gyümölcsöket, zöldségeket, valamint ügyeljünk a megfelelő folyadékbevitelre!”.

Címkék: időjárás