Néhány órán belül elfogták az 1-es villamoson késelő férfit – videóval

Néhány órán belül elfogták az 1-es villamoson késelő férfit – videóval

Rendőrautó (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A támadás után néhány órával elfogták a rendőrök azt a férfit, aki csütörtök kora reggel megkéselt egy másik férfit Budapesten, az 1-es villamoson - közölte a rendőrség honlapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A tájékoztatás szerint a támadás fél 6-kor a Mester utcánál történt, a megsebesített férfit életveszélyes sérülésekkel kórházba vitték. A rendőrök hajtóvadászatot indítottak a késelő után, ennek eredményeként a VIII. kerületben elfogták a gyanúsítottat, egy 40 éves budapesti férfit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés kísérlete miatt indított eljárást – áll a közleményben.

Frissítés:

Csécsi Soma, a BRFK szóvivője a 24.hu megkeresésére közölte, a jelenlegi tudásuk szerint abból alakult ki a szóváltás és a későbbi késelés, hogy az idősebb utas rászólt a másik férfira, hogy nem megfelelően használja a maszkját. Ezt követően dulakodás alakult ki a két férfi között, majd megszúrták a helytelen maszkhasználat miatt utastársára rászóló 64 éves férfit.