Nem kerül az újságosstandokra ezen a héten a Jelen

Nem kerül az újságosstandokra ezen a héten a Jelen

A Jelen hetilap (Fotó: Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A nyomda döntése miatt ezen a héten nem jelenik meg a Lakner Zoltán főszerkesztő által vezetett Jelen hetilap – tudta meg a Magyar Hang. Lapunk fontosnak tartja a független sajtó sokszínűségét, ezért sajnálattal és döbbenettel vettük a hírt. Lapunk a kollégák iránti szolidaritásból pénteken egy négy oldalas, különálló Jelen-melléklettel jelenik meg – ezt az ideiglenesen leállt hetilap munkatársai szerkesztik.

A Jelen szerda délutáni közleménye szerint „a magyar nyilvánosság sajátos körülményei között újabb és újabb rendkívüli helyzetekkel vagyunk kénytelenek szembesülni. Most is ez történik: eddig nyomdánkkal ezen a héten megszakadt az együttműködésünk. Erről csak a Jelen idei 8. lapszámának kedd délutáni nyomdába küldésekor kaptunk értesítést, amivel kész helyzet elé állítottak bennünket. Sajnáljuk, hogy az ezzel járó kellemetlenségektől nem tudjuk teljes mértékben mentesíteni olvasóinkat. A Jelen azonban mégis megjelenik! Az aktuális lapszám nyomtatott formában néhány nap késéssel eljut az előfizetőkhöz, akiknek a mailcímére addig is elküldjük az újságot elektronikus formátumban. A standos vásárlók pedig a Magyar Hang nagylelkűen felajánlott oldalain találkozhatnak velünk ezen a héten is. A jelen.media oldalon mindeközben zavartalanul megjelennek tartalmaink és a közösségi médiában is követhetnek bennünket továbbra is. Mivel időközben új nyomdai szerződést kötöttünk, a jövő héttől ismét a megszokott módon eljutunk előfizetőinkhez és vásárlóinkhoz” – írták.

Címkék: média, Jelen