„Nem megyek veletek, dögöljetek meg” – vasvillával támadt a rendőrökre egy férfi

„Nem megyek veletek, dögöljetek meg” – vasvillával támadt a rendőrökre egy férfi

Rendőrautó (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Vasvillával támadt a rendőrökre egy körözött férfi Pest megyében – számolt be róla a Központi Nyomozó Főügyészség csütörtökön. A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség felfegyverkezve elkövetett, hivatalos személy elleni erőszak és könnyű testi sértés miatt indított nyomozást a férfi ellen.

A rendőröket november 27-én értesítették arról, hogy egy Pest megyei település vasútállomásán egy tíz év körüli kislány a síneken sétál. Hazavitték a gyereket, majd mikor átadták, ellenőrizték az apa adatait, és megállapították, hogy körözés alatt áll. Mikor közölték vele, hogy előállítják, ő egy vasvillával a rendőrök felé indult, és azt kiabálta: „nem megyek veletek, dögöljetek meg”. Erre válaszul az egyik rendőr elővette a a szolgálati fegyverét, és felszólította az együttműködésre, mire a gyanúsított a lakásba futott, majd kiugrott az ablakon és elmenekült.

A negyvennyolc éves férfit kedden elfogták és előállították, ő panasszal élt a gyanúsítás ellen. Zaklatás és más bűncselekmények miatt is nyomoznak ellene.