Nyolcan megsérültek egy buszbalesetben a XVII. kerületben

Nyolcan megsérültek egy buszbalesetben a XVII. kerületben

Rendőrautó (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nyolc könnyű sérültet vittek kórházba, miután összeütközött két busz kedd reggel a XVII. kerületi Helikopter úton – tudatta az Országos Mentőszolgálat az MTI érdeklődésére. A balesethez több mentőegységet riasztottak.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Facebook-oldalán azt közölte, hogy baleset miatt lezárták a XVII. kerületi Helikopter utat a Lőrinci út közelében. Emiatt a 46-os autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Lőrinci út megállót, a 168E autóbusz szintén terelve jár és nem érinti a Lőrinci út és az Ősrepülő utca megállót.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-nek megerősítette azt az értesülést, hogy azért kellett lezárni a Helikopter utat, mert két busz összeütközött.

A Telex kérdésére a BKV Sajtóosztálya azt válaszolta, hogy a balesetben mindkét járművezető és hat utas is megsérült. „A baleset körülményeit jelenleg is a helyszínen vizsgálja a rendőrség, illetve a műszaki mentés is folyamatban van” – írták még.

Frissítés: 

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kedden dél előtt azt írta a Facebook-oldalán, hogy megszűnt a forgalmi akadály a baleset helyszínén. A 46-os autóbusz és a 168E autóbusz ismét az eredeti útvonalon közlekedik.