Ők azok a civilek, akiket Karácsony Gergely és Vitézy Dávid is elment meghallgatni

Ők azok a civilek, akiket Karácsony Gergely és Vitézy Dávid is elment meghallgatni

Karácsony Gergely és Vitézy Dávid (Fotó: Vitézy Dávid / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Budapesti diákmozgalmak mutatták be a programjavaslataikat. Az ADOM Diákmozgalom, az Egységes Diákfront - Budapest és a Fridays For Future Magyarország diákmozgalmak vállalták, hogy támogatják azon főpolgármester-jelölteket, akik a javaslataikat beépítik a programjukba – jelezte Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt közösségi oldalán fotót is mellékelve az eseményről. Az egyik képen azt is látni, hogy Vitézy gyakorlatilag egy karnyújtásnyira ült a jelenlegi és újrázni kívánó főpolgármestertől, Karácsony Gergelytől.

Vitézy szerint rengeteg értékes javaslatot hallhattak az iskolák környékének biztonságosabbá és élhetőbbé tételétől az iskolai menzák megújításáig. –Javaslatukat támogathatónak tartom, a felvetéseik részleteiről pedig tárgyalni fogunk a diákmozgalmakkal, hogy a főpolgármesteri programom a lehető legszélesebb támogatással bírjon – ígérte.

Karácsony Gergely már korábban is kifejezte támogatását a diákok felé, például a főváros március 15-ei rendezvényen az Egységes Diákfront, a Fridays For Future Magyarország és az ADOM Diákmozgalom is közreműködtek.