Orbán már óvodás korában is a kockázatot kereste

Orbán már óvodás korában is a kockázatot kereste

Orbán Viktor boldog gyermeknapot kíván (Fotó: Facebook-videó)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egy sor kampányeseményről szóló és háborús tematikájú poszt után vasárnap reggel a gyerekekhez szólt Orbán Viktor a Facebookon megosztott rövid videójában. A miniszterelnök gyereknap alkalmából köszöntötte a legfiatalabbakat és pár érdekességet is megosztott ovis és iskoláskori önmagáról.

Gyerekek kérdéseire válaszolva elárulta, hogy Mézga Géza a kedvenc mesehőse, a kakaóscsigát nála megelőzi a túrósbatyu, az ovis teát jobban szerette a kakaónál és hogy utálta a délutáni alvást.

A videóból kiderül, hogy Orbán Viktor már az óvodában is kereste a kockázatot, legalábbis ezzel magyarázta, hogy a hintát jobban szerette, mint a csúszdát. „A csúszdában nincs kockázat. A hinta az valami” – mondta. A posztolt videóból megtudhatjuk még, hogy Orbán sok intőt kapott, kedvenc mesekönyvei a Gőgös Gúnár Gedeon és a Mosó Masa mosodája volt, majd jöttek az indiánregények. Iskolásként mindig ugyanazt a csínyt követte el, kilógott az iskolaudvarról a focipályára. és úgy emlékszik, legjobb ovis barátját Robinak hívták.