Orbán Ráhel: Nem szeretem az igazságtalanságot

Orbán Ráhel: Nem szeretem az igazságtalanságot

Orbán Viktor lányai, Flóra, Róza és Ráhel, fia, Gáspár (első sor, b-j), édesapja, Orbán Győző, édesanyja, Orbán Győzőné, és veje, Tiborc István (második sor, j-b) 2018. május 10-én az Országgyûlés plenáris ülésén, ahol újra miniszterelnökké választották Orbán Viktort (Fotó: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nem volt miért bocsánatot kérnie Orbán Ráhel szerint, miután lefotózták, hogy a kormány előtt ülve telefonál. Ez a kormánypárti Mandinernek adott interjúból derült ki, továbbá az is, hogy valójában egy magánterületen, egy parkoló autóban ült, tehát szabálysértést nem követett el. Egy ismeretlen személy feljelentést is tett ellene, ami nagyon rosszulesett neki, mert nem szereti az igazságtalanságot.

A kormányfő lányával komplett életútinterjút készítettek, bár sok kérdésre kifejezetten semmitmondó választ adott. Nem emlékszik például, mi szeretett volna lenni kislányként, ahogy testvéreivel való viszonya kapcsán is annyit mondott, hogy közel állnak egymáshoz. Az csupán városi legenda szerinte, hogy vallási megfontolásból választották neki a Ráhel nevet, de a hit mindig is fontos volt számára. És hogy milyen ember otthon Orbán Viktor? „Olyan nagypapa, aki munkából hazafelé gyakran meglátogatja az unokáit. Olyan apa, aki besegít a tanulásban a francia forradalomról szóló témazáró előtt. Olyan ember, aki bármikor képes egy Gyalog galopp-idézetet mondani, és fejből tudja az összes Rejtő Jenő-könyv első sorát. Nem mellékesen nagyon jó vele römizni” – válaszolta a kormányfő lánya. Kiderült az is, hogy Horn Gyulát otthon Horn Gyula bácsinak kellett hívni, mert a tisztelet náluk nem politikai identitás kérdése.

Szóba került az is, mikor azt mondta, a saját lábukon állnak, miután épp egy drága svájci vendéglátóipari főiskolára iratkozott be. A kormányfő lánya nem bánja, hogy elmondta az előbbi mondatot, és ma is ugyanazt gondolja. A horvát parkolóban eldobott pelenka kapcsán kijelentette, akkor hibázott, és meg is büntették érte.

Szakdolgozatát, amellyel a Magyar Turizmus 2013-as pályázatán nyert, a Sziget Fesztivál versenyképességéről írta, és eszébe sem jutott utólag, hogy nem kellett volna beadnia a pályázatot. A szállodabiznisz pedig olyannyira bevált, hogy Justin Bieber a Botaniq Turai Kastélyban tartotta szűk körű buliját. Orbán Ráhel elmondása szerint nagyon sok munkájuk volt benne, hogy külföldön is pozícionálják a kastélyt.

Az interjúból kiderült továbbá, hogy még drMáriástól is van képe, kellő humorral és öniróniával áll hozzá, Pink egyik legnagyobb rajongója, újra Budapesten él, mert egy év elég volt külföldön, a politika pedig érdekli, de a politikai pálya nem.

Arról az interjúban nem esett szó, 2016-ban hogyan fordulhatott elő, hogy Orbán Ráhel és férje, Tiborcz István tárgyaltak egy bahreini miniszterrel gáz- és olajügyekről. De Tiborcz meggazdagodásának részleteit sem feszegették. A turizmus kapcsán sem igazán beszélgettek arról, az eredményeket mennyiben érte el egymaga, illetve mennyiben köszönhetőek azok befolyásos családtagjainak, ismerőseinek.