Orbán Viktor: Bízom abban, hogy több örömöt adó időszak kezdődik

Orbán Viktor: Bízom abban, hogy több örömöt adó időszak kezdődik

Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésének 62. évfordulóján tartott megemlékezésen a fővárosi Terror Háza Múzeumnál 2018. október 23-án (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A zsidó újév alkalmából boldog, édes új esztendőt kívánt Orbán Viktor miniszterelnök a magyarországi zsidó közösség minden tagjának – közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke hétfőn az MTI-vel. A kormányfő ünnepi üzenetét tartalmazó levelet idén is a hazai zsidó szervezetek vezetőinek kézbesítették.

Orbán Viktor úgy fogalmazott: a teremtett világ rendje szerint a sötétséget felváltja a világosság, a nagy esőzéseket napsütés követi, a keserűbb napok után pedig mindig édesek jönnek. Olyan évtől búcsúzunk most – folytatta –, amely bizony sokat adott baljós fellegekből és sajnos keserűségből is, „ezért bízom abban, hogy a sófár hangja idén egy több örömöt adó időszak kezdetét is jelzi”.