Őrizetbe vették a balassagyarmati nőt megszurkáló férfit

Őrizetbe vették a balassagyarmati nőt megszurkáló férfit

Rendőrautó (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Emberölés kísérlete miatt vettek őrizetbe egy férfit Balassagyarmaton, aki az utcán többször megszúrt egy nőt pénteken – közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

Dankóné Nagy Éva elmondta: az 57 éves budapesti M. Sándor Balassagyarmat belvárosában az utcán várta a sértettet, hogy a köztük lévő korábbi vitás kérdést megbeszélje vele, majd a nála lévő késsel többször megszúrta a nőt, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett. A rendőrök a helyszínen elfogták a férfit, és kezdeményezik letartóztatását.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a férfi ellen.

A Blikk úgy tudja, hogy egy ismert helyi fogorvos az áldozat. Csach Gábor balassagyarmati polgármester azt írta a Facebook-oldalán, hogy peres ügy volt a konfliktus oka.