Pottyondy Edina: Dmitrij Medvegyev megalázta Putyin első számú tanítványát, Orbán Viktort

Pottyondy Edina: Dmitrij Medvegyev megalázta Putyin első számú tanítványát, Orbán Viktort

Pottyondy Edina az influenszerek által a gyermekvédelem érdekében szervezett tüntetésen, a Hősök terén (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Dmitrij Medvegyev arcon köpte Magyarországot, fekáliával kente össze a magyarok felé nyújtott baráti jobbját, megalázta és megszégyenítette Európa megmentőjét, Putyin első számú tanítványát, Orbán Viktort – erről írt ironikus hangvételű posztot Pottyondy Edina humorista közösségi oldalán csütörtökön.

Szerinte Medvegyev „azt a békaharcost szúrta hátba, aki elárulta európai szövetségeseit, aki cserbenhagyta lengyel testvéreit, aki megtagadta Magyarország ezeréves történelmét, Szent István örökségét, csak azért, hogy Oroszországnak tetsző békét teremtsen. És ennyi aljasság, gerinctelenség és hazudozás után mi az orosz hála? Mivel fizetik ki a köpcös békekipcsakot? Azzal, hogy úgy beszélnek róla, mint az utolsó rongyról”. Ezt követően idézte Dmitrij Medvegyev nyilatkozatát, aki arról beszélt nemrég: „Miután a neonácik terrorcselekményt követtek el a kurszki régióban, minden a helyére került. VÉGE AZ ILLETÉKTELEN KÖZVETÍTŐK ÜRES FECSEGÉSÉNEK A BÉKÉRŐL. Most már mindenki mindent ért, még ha nem is mondja ki hangosan. Rájöttek, hogy addig nem lesz több tárgyalás, amíg az ellenséget szét nem verjük.”

Az ukránok oroszországi akciója – és sok más, a háborúval kapcsolatos kérdés – kapcsán itt tekinthető meg Szerető Szabolcs beszélgetése Rácz András Oroszország-szakértővel a Kompország című műsorunkban.

Címkék: Pottyondy Edina