Puzsér Róbert: Ebben az ügyben nem Novák Katalin és Varga Judit az áldozat

Puzsér Róbert: Ebben az ügyben nem Novák Katalin és Varga Judit az áldozat

Puzsér Róbert a Sétáló Budapest elnevezésű konferencián. (Fotó: Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Miközben az illiberális kurzus apraja-nagyja füstölővel táncolja körbe Novák Katalint és Varga Juditot, miközben Bayer Zsolt dögletes pátoszban gázolva kiáltja világgá, hogy »két asszony, két anya, két nő«, szabadjon jeleznem, hogy egy fiú vonat alá vetette magát, mert a bicskei gyermekotthon igazgatója, János bácsi éveken át fajtalankodott vele, és mert annak helyettese, Endre bácsi elhallgattatta” – írta ma a közösségi oldalán Puzsér Róbert publicista. Lapunk állandó szerzője erről Novák Katalin köztársasági elnök lemondásáának kormánysajtóbeli tálalása apropóján értekezett.

Arról az Endre bácsiról van szó, aki a „gyermekotthon növendékeivel rendszeresen látogatta a felcsúti Puskás Akadémia rendezvényeit, bár ez nyilván csak véletlen egybeesés. Arról az Endre bácsiról van szó, akinek két asszony, két anya, két nő megkegyelmezett, és ennek a gyalázatnak a felelősségét a pápa látogatására kente rá. Javaslom Bayer Zsoltnak meg a két asszony, anya és nő nagyszerűségén könnyekig hatódó trollkurzusnak, hogy merengjenek el pár percig a halálba erőszakolt srác sorsa felett, hátha észreveszik, hogy ebben az ügyben nem Novák Katalin és Varga Judit az áldozat” – jelezte Puzsér Róbert.