Rabosították a kutyapárt egyik jelöltjét kormányplakát rongálása miatt

Rabosították a kutyapárt egyik jelöltjét kormányplakát rongálása miatt

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Rongálás gyanúja miatt kihallgatták és rabosították a Magyar Kétfarkú Kutyapárt (MKKP) Baranya megye 3-as számú választókerületében induló képviselőjelöltjét, Pinczehelyi Zitát. A viccpárt jelöltjének azért kellett megjelennie a rendőrségen, mert a hatóság szerint egy másik kutyapárti társával matricákat ragsztottak a kormány nemzeti konzultációját hirdető plakátra.

Pinczehelyi Zita a történtekről maga számolt be a közösségi oldalán, amelyet egyébként a 24.hu vett észre. Azt írta, hogy „valami rettenetes félreértés nyomán a mai délelőttöt a rendőrségen töltöttem. Kihallgattak, rabosítottak (megint, basszus), aztán hazakísértek házkutatni. (Megbilincselni, bezzeg, nem voltak hajlandóak, bárhogy bizonygattam, hogy veszélyes vagyok.)” – fogalmazott.

Mint írta, állítólag bizonyítékuk van, hogy ő ragasztotta föl ezeket a matricákat Fulmer Gergely MKKP-s tettestársával.

„Pedig olyan jó fejek voltak mindannyian, de tényleg! Hatalomra kerülésük esetén: „Fizetésemelést a rendőröknek! A menza mindenesetre jó, a harcsapörkölt pazar, ha a parlament nem jön össze, a rendőrséghez épülök be. Hátha elévül addig a priuszom” – jegyezte meg.

Diósgyőr, a csokinyúl hazája

Diósgyőr, a csokinyúl hazája

Magyarország igazi csokinyúl- és csoki-Mikulás-nagyhatalom – évente 110 millió darab készül itt belőlük, a Nestlé egyetlen, kizárólag üreges csokoládéfigurák gyártására specializálódott üzemében.
Karácsonyi Magyar Hang-akció

Karácsonyi Magyar Hang-akció

Ha legalább fél évre előfizet a Magyar Hang nyomtatott vagy pdf változatára, ajándékba adjuk a karácsonyi dupla számunkat! Az éves előfizetők pedig emellett választhatnak ajándéktárgyaink közül.

Karácsonyi akció!

Friss lapszámunk

„Fidesz vagy nem Fidesz?” – Magyar Hang-ajánló

„Fidesz vagy nem Fidesz?” – Magyar Hang-ajánló

Pulai András és Zárug Péter Farkas vitája. Interjú Donáth Annával, Komáromi Zoltánnal és Schell Judittal. Riport a fiktív lakcímekről Kispaládról. Keresse a friss Magyar Hangot, Bűvös Szakács- és Sportkönyvek-melléklettel!

Támogasson minket!

Keresés

Árnyék podcast – Áchtung Baby