Rabosították a kutyapárt egyik jelöltjét kormányplakát rongálása miatt

Rabosították a kutyapárt egyik jelöltjét kormányplakát rongálása miatt

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Rongálás gyanúja miatt kihallgatták és rabosították a Magyar Kétfarkú Kutyapárt (MKKP) Baranya megye 3-as számú választókerületében induló képviselőjelöltjét, Pinczehelyi Zitát. A viccpárt jelöltjének azért kellett megjelennie a rendőrségen, mert a hatóság szerint egy másik kutyapárti társával matricákat ragsztottak a kormány nemzeti konzultációját hirdető plakátra.

Pinczehelyi Zita a történtekről maga számolt be a közösségi oldalán, amelyet egyébként a 24.hu vett észre. Azt írta, hogy „valami rettenetes félreértés nyomán a mai délelőttöt a rendőrségen töltöttem. Kihallgattak, rabosítottak (megint, basszus), aztán hazakísértek házkutatni. (Megbilincselni, bezzeg, nem voltak hajlandóak, bárhogy bizonygattam, hogy veszélyes vagyok.)” – fogalmazott.

Mint írta, állítólag bizonyítékuk van, hogy ő ragasztotta föl ezeket a matricákat Fulmer Gergely MKKP-s tettestársával.

„Pedig olyan jó fejek voltak mindannyian, de tényleg! Hatalomra kerülésük esetén: „Fizetésemelést a rendőröknek! A menza mindenesetre jó, a harcsapörkölt pazar, ha a parlament nem jön össze, a rendőrséghez épülök be. Hátha elévül addig a priuszom” – jegyezte meg.