Rabosítottak egy momentumos politikust

Rabosítottak egy momentumos politikust

Fotó: Szemző Áron/Facebook

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egy háromdimenziós zebra felfestése miatt rabosították Szemző Áront. A momentumos politikus a Facebook-oldalán számolt be róla, hogy 2019. szeptember 11-én festett fel egy gyalogátkelőhelyet Budakeszin az általános iskolához. Előtte ott annak ellenére nem volt ilyen, hogy buszvégállomás és bölcsőde is található a közelben. Az itt lakók szerint pedig egyébként is szükséges volt már a forgalom lassítása – tette hozzá.

A politikus fontosnak tartotta megjegyezni, hogy ő nem önkényesen jelölt ki gyalogátkelőt, ez már megtörtént korábban.– Én csak meghallottam a budakesziek szavát, felgyorsítottam a folyamatot és cselekedtem a lakók érdekében – fogalmazott.

Az ügy nem maradt következmények nélkül, a kedd délelőttöt pedig a Budaörsi Rendőrkapitányságon töltötte, miután gyanúsítottként idézték be. Ezután rabosították: készítettek róla fényképeket, és ujjlenyomatot vettek.

Szemző Áron úgy látja, a zebra felfestésével nem követett el bűncselekményt, így a gyanúsítás ellen panasszal élt, vallomást nem tett. A rendőrök viszont végig nagyon korrektek voltak vele, fűzte még hozzá.