Rendkívüli sajtótájékoztatót hirdetett meg szombatra Magyar Péter

Rendkívüli sajtótájékoztatót hirdetett meg szombatra Magyar Péter

Magyar Péter a Várkert bazár bejáratánál 2024. május 30-án (Fotó: Magyar Hang/Ficsor Benedek)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Tisza Párt EP-listavezetője a csütörtök esti köztévés vita után Facebook-bejegyzésben értékelte a műsort. „Örülök, hogy a Tisza Párt elérte, hogy 18 év után a »köz«televíziónak legalább néhány percre be kellett engedni ellenzéki szereplőket is egy politikai »vitára«,  élő adásba” – írta Magyar Péter, majd hozzátette: „Természetesen ez nem a történet vége.”

Magyar Péter szombat délután öt órára rendkívüli sajtótájékoztatót hirdetett meg „Ami a köztelevízióban lezajlott EP-választási vitából kimaradt” címmel. Szerinte a csütörtöki eseménnyel az is gond volt, hogy négy olyan témakört emeltek ki vitatémaként, amelyek az Eurobarometer kutatása szerint az európai embereket nem proritásként érdeklik. – Ugyanez a kutatás azonban azt mutatja, hogy a magyar embereket valójában ez a négy téma érdekli leginkább: a közegészségügy, az új munkahelyek teremtése, Európa jövője és a társadalmi kirekesztettség – írta a párt lapunkhoz eljuttatott meghívójában, amely arra is felhívja a figyelmet, hogy Magyar Péter a sajtótájékoztató végén egy bejelentést is tesz majd.

A Facebook-posztban Magyar Péter arra emlékezteti követőit, hogy péntek délitán négy órától várják őket a Margit-szigeten, a rendezvényen , versenyek és előadások is lesznek. A politikus este nyolc óra után várható a helyszínen, előtte az ATV studiójában szerepel.