Rendőri intézkedés közben meghalt egy férfi Gödön

Rendőri intézkedés közben meghalt egy férfi Gödön

(Fotó: Gerd Altmann/Pixabay)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Rendőri intézkedés közben meghalt egy férfi Gödön, vizsgálják a körülményeket – közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság pénteken a Police.hu-n.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság járőrei csütörtökön késő este igazoltattak Gödön egy sofőrt, akiről tudták, hogy korábban eltiltották a járművezetéstől.
A rendőröket látva a férfi megpróbált a helyszínről elhajtani, később a kocsiból nem akart kiszállni, és támadólag lépett fel a rendőrökkel szemben. A zavart férfit a rendőrök megbilincselték és a szolgálati autóba ültették. A férfi autójának átvizsgálásakor kábítószergyanús anyagokat találtak. Az őrjöngő férfi percekkel később hirtelen elhallgatott, eszméletét vesztette, életjelet nem mutatott, így a rendőrök azonnal megkezdték az újraélesztését, és értesítették a mentőket.

A kiérkező mentőszolgálat munkatársai átvették a férfi ellátását, azonban már ők sem tudtak segíteni, a szakszerű ellátás ellenére elhunyt. A haláleset körülményeit a rendőrség közigazgatási hatósági eljárásban, szakértők bevonásával vizsgálja. Ezzel párhuzamosan a Központi Nyomozó Főügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt indított eljárást. A rendőri intézkedés kapcsán indított parancsnoki kivizsgálás folyamatban van.