Rogán-Gaál Cecília: A mai napig az összes kampányban ott vagyok a fiatalokkal

Rogán-Gaál Cecília: A mai napig az összes kampányban ott vagyok a fiatalokkal

Palik László kérdezi Rogán-Gaál Cecíliát a Palikék világa című műsorában (Képernyőfelvétel, Palikék világa)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Rogán-Gaál Cecília Palik László műsorában árulta el, hogy nemcsak exférje, de már családja révén is kötődött a politikához, ugyanis édesapja, Gaál Antal az MDF színeiben volt politikus – vette észre a 444.hu. Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter exfelesége Palik Lászlóval közösen futva beszélgetett. A 25 perces műsorból többek közt kiderült, az interjúra alig hét héttel azt követően került sor, hogy a bulvárvilágban otthonos nő császármetszéssel világra hozta harmadik, immár új férjével közös gyermekét. Az egykori politikusfeleség elmondta, egyszerre két egyetemre is járt, és sikerrel védte meg teniszedzői és politológusi diplomáját.

Arra is fény derül, hogy bár nagyon szeretett volna politológusként dolgozni, vagy a sajtó területén elhelyezkedni, de hamar férjhez ment Rogán Antalhoz. Ugyanakkor miután édesapja és férje is politikus volt, úgy érzi, amit ő a padban megtanult, azt az életben is megtapasztalta.

A 444 az alábbi párbeszédet is idézi a műsorból:

P. L.: Soha nem jutott eszedbe, hogy a politológiával kapcsolatban... ööö?

R-G. C.: De, eszembe jutott, talán még most jut eszembe leginkább!

P. L.: Tényleg?

R-G. C.: Igen. Mert annyi mindent éltem át, és annyi mindent éltem meg, hogy...

P. L.: Igen, ezért kérdezem, mert irdatlan mennyiségű elméleti, de gyakorlati tudás is lehet a birtokodban, hisz közvetlen közelről láttad.

R-G. C: A dolognak a pikantériája ugye, hogy azért nekem mindenfajta területen ilyen irányba nehéz, én nagyon élvezem és nagyon szeretem, én a mai napig az összes kampányban ott vagyok a fiatalokkal, és csinálom velük, mint minden aktivista. Szeretem csinálni, nekem ez az életemnek a része, és az is marad, és nagyon sok pozitív visszacsatolás ért az elmúlt két évben barátok és emberek felől egyaránt. Úgyhogy azt kell mondjam, hogy egy kiegyensúlyozott életem van.

Aki a teljes műsort megnézné, itt megteheti: