Rosszullét okozhatta az esti villamosbalesetet

Rosszullét okozhatta az esti villamosbalesetet

Villamosok ütköztek a Petőfi hídon 2022. december 16-án (Fotó: Darvasi Linda/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A villamosvezető rosszulléte okozhatta a Budapesten hétfő este történt villamosbalesetet, amelyben hatan sérültek meg két jármű ütközésekor – tájékoztatta a BKV Zrt. kedden az MTI-t. A 4-es, 6-os villamosok Boráros téri megállójában álló járműnek hátulról nekiütközött a megállóba beérkező másik villamos, amelynek következtében mindkét szerelvény kisiklott.

A balesetben hatan sérültek meg, köztük a ráfutó villamos vezetője, a járművekben több száz millió forintos nagyságrendű kár keletkezett - írta a BKV. Az elsődleges feltételezések szerint a balesetet a villamos vezetőjének rosszulléte okozta. A sérültet kórházban ápolják, állapota stabil – tudatta a közlekedési társaság, amely a közleményben mihamarabbi felépülést kívánt a balesetet szenvedett utasoknak és BKV-s kollégának. Karácsony Gergely főpolgármester is jobbulást kívánt a villamosvezetőnek, illetve jelezte, hogy a forgalmat munkatársai már hajnalban újraindították, így a 4-es 6-os villamos teljes vonalon közlekedik.

Címkék: villamos