RTL: Egy 17 éves, háromgyermekes nő a csomagtartóban holtan talált 2 éves fiú anyja

RTL: Egy 17 éves, háromgyermekes nő a csomagtartóban holtan talált 2 éves fiú anyja

Rendőrautó (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Sokkoló hír látott napvilágot szombaton: a rendőrség jelezte, egy 2 éves kisfiú halála miatt nyomoznak Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Ugyan a hatóságok további részleteket nem árultak el, később kiderült, hogy egy nő és egy férfi állt meg kora reggel egy autóval a Nyíregyházi Rendőrkapitányság előtt, ahol bejelentették, a csomagtartóban egy halott gyermek fekszik. Később az is kiderült, hogy az autóban egy sérült csecsemő is volt.

Az RTL vasárnapi értesülései szerint a gyerekek édesanyja egy 17 éves, ilki fiatal, aki egy éve egy nyírségi anyaotthonban van a legkisebb gyermekével. Az adó úgy tudja, hogy a nő másik két gyermekét – egy kisfiút és egy kislányt – kiemelték a családból, és információik szerint őket találták meg szombaton a rendőrkapitányság előtt.

– Az RTL Híradónak több ilki lakos is megerősítette, hogy ismerik a gyerekek vér szerinti családját, a hírt egyelőre nem tudják elhinni, feldolgozni. A mintegy 1250 fős települést sokkolta a tragédia. Az elhunyt kisfiút Sanyika néven említették – írták. További részletekről az RTL Híradó vasárnap esti adásában ígértek tájékoztatást.