Szabadlábon védekezik a férfi, aki a gyanú szerint eszméletlenre vert egy turistát a Szigeten

Szabadlábon védekezik a férfi, aki a gyanú szerint eszméletlenre vert egy turistát a Szigeten

Képünk illusztráció

Fotó: Shutterstock

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Azonosította a rendőrség a két fiatal szombathelyi férfit, akik a gyanú szerint augusztus 12-én külföldi látogatókat vertek meg a Sziget Fesztiválon - írja  police.hu.

Az erről szóló hír bejárta az országos sajtót, a Telex által megosztott felvételen látható, hogy az egyik áldozatot még azután is fejbe rúgják, hogy a földre kerül. A bántalmazott belga férfit a hírportál értesülései szerint nyílt állkapocstöréssel szállították kórházba, a másik sértett, egy osztrák fesztiválozó könnyebben sérült.

Az esetről készített egyik videót a Sziget biztonsági szolgálata eljuttatta a rendőrségnek, A BRFK III. Kerületi Rendőrkapitányság az esettel kapcsolatosan azonnal nyomozást rendelt el, és megkezdte az elkövetők beazonosítását, felkutatását. A nyomozás során az óbudai nyomozók megtalálták a feltételezett elkövetőket: egy 23 és egy 24 éves szombathelyi férfit, akiket a szombathelyi rendőrök augusztus 18-án ki is hallgattak.

A 23 éves fiatalnak könnyű és súlyos testi sértés miatt kell felelnie, idősebb társát bűnsegédlettel gyanúsítják. Jelenleg mindketten szabadlábon védekeznek.