Szolgálati kutyákat keres a rendőrség

Szolgálati kutyákat keres a rendőrség

Kábítószer-kereső rendőrkutya és vezetője tart bemutatót az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) Oktatási Igazgatósága Dunakeszi Kutyavezető-képző Iskolájának kibocsátó ünnepségén a Pest megyei Dunakeszin. (MTI Fotó: Földi Imre)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kutyakiválasztást tartanak február 23-án a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ Dunakeszin lévő telephelyén – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata kedden a Police.hu oldalon.

Február 23-án 9 és 12 óra között várják „felvezetésre” a minimum 12 hónapos juhászkutyákat (elsősorban német juhászt és belga juhászt, malinois rövid szőrű változatát, vagy az említett kutyák fajtakeverékeit).

Hozzátették, hogy a kiválasztási eljárásról bővebb felvilágosítást hétköznapokon 7.30 és 13.00 óra között a 06-1/441-1981-es és a 24-404-es (BM) telefonszámokon kérhetnek az érdeklődők. A jelentkezéseket a kkak [at] rokk [dot] police [dot] hu e-mail-címen várják. (MTI)