Leáll hétfőtől a szülészet a Keszthelyi Kórházban

Leáll hétfőtől a szülészet a Keszthelyi Kórházban

A Keszthelyi Kórház épülete (Fotó: MTVA/Bizományosi: Váli Miklós)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hétfőtől szünetelni fog a a szülészeti és nőgyógyászati fekvőbeteg-ellátás a Keszthelyi Kórházban – a 24.hu szúrta ki, hogy erre lehet következtetni az intézmény Facebook-oldalán megjelent tájékoztatásból. A kórház ugyanis azt közölte, hogy július 1-től a Keszthelyi Kórház Szülészet-Nőgyógyászati Osztályán változatlanul biztosított a járóbeteg ellátás, a terhesgondozás, a nőgyógyászati szakellátás és az egynapos ellátások. A fekvőbeteg-ellátás ugyanakkor – a kórházak közötti megállapodások alapján – már más-más városban lesz. Részletezik is, hogy a Keszthely közelében lévő településeken élők mely intézményekben kaphatnak ilyen típusú ellátást.

A kórház bejegyzéséhez a Facebook-on nem lehet hozzászólni, így az érintettek és ott élők véleményét vagy tapasztalatait ott nem lehet megismerni.

A portál arra is emlékeztet, hogy április közepén egyszer már leállt a szülészeti fekvőbeteg ellátás a Keszthelyi Kórházban, majd május elején bejelentették, hogy újraindult.